Wij zijn Hanneke en Cobie en samen zijn wij Han & Co catering enzo.

Cobie Ockers:
Ik ben begonnen toen ik 16 jaar oud was met de koksopleiding. Na 4 jaar verschillende bedrijven als leerling kok, ging ik verder met de opleiding restaurateur/bediening.
Deze heb ik allebei succesvol afgerond.
Daarna heb ik in heel wat verschillende horecabedrijven gewerkt om ervaring op te doen.

Bij LaVie Catering heb ik Hanneke leren kennen, en wij deelde niet alleen de liefde voor elkaar maar ook de liefde voor catering.

Hanneke Ockers- Dogger:
Ook ik stond al jong in de keuken. Toen ik 15 jaar was had ik mijn eerste zomer baan als hulpkok. Na deze zomer wist ik zeker dat ik verder wilde in de horeca en ben begonnen met de koksopleiding. In mijn tweede leerjaar leerde ik Cobie kennen.
Na de koksopleiding kwam ik na een aantal bedrijven bij La Place terecht, hier heb ik heel veel ervaring op gedaan in het organiseren en plannen. Ook heb ik hier een management opleiding mogen volgen.

Met al deze ervaring zijn wij in 2015 samen gestart met ons eigen catering bedrijf.

Wij doen dit met heel veel plezier en het is naast ons werk ook onze grootste hobby.

Hopelijk kunnen wij U ook een leuke dag of avond bezorgen zoals wij dat al bij vele anderen hebben mogen doen.

Chefkoks

Hanneke en Cobie Ockers